SAMBUTAN DAN UCAPAN HARI LAHIR PALING KREATIF – EDISI JUN!

Happy Birthday JUN – ARM

Seperti bulan-bulan yang sebelumnya, kami daripada Team ARM Design Collection akan meneruskan lagi Sambutan Hari Lahir untuk pengikut dan pelanggan kami yang lahir pada bulan Jun. Edisi kali ini lebih menarik kerana banyak cuti perayaan berlangsung pada bulan Jun ini.

Yang pertama adalah Sambutan Perayaan Gawai disusuli dengan Sambutan Hari Raya Qurban. Kami begitu teruja kerana pada bulan ini juga kami akan berpindah ke Unit baharu di Metrocity dengan penerampilan yang lebih menarik dan lebih selesa.

Pada bulan ini juga, kami akan mengadakan majlis penyerahan Hadiah Hari Lahir bagi Bulan Mei sekali dengan penyerahan Hadiah Hari Lahir bagi bulan Jun. Mungkin anda adalah orang yang bertuah tersebut sekali gus menjadi pendokong kepada kemajuan ARM Design Collection sehingga ke hari ini.

Kami dalam mencari ucapan hari lahir yang paling kreatif untuk bulan Jun. Hantarkan ucapan anda sekarang dan menangi hadiah eksklusif dari Butik ARM Design Collection. Ucapan paling unik akan mendapat ganjaran istimewa!”

Untuk turut serta dalam sambutan hari lahir bagi bulan Jun anda boleh isi maklumat anda di dalam google form seperti berikut https://forms.gle/dZUqYcwsUvknG9s8A

Syarat mudah sahaja seperti biasa..

🙋♂️ Follow Page ARM Design Collection HQ dan ARM Design Collection Kuching

👨👩👦 Anda share post post ini..

🖊 Komen dengan ucapan menarik..

Selamat Hari Lahir kepada anda dan semoga anda terpilih. Rezeki tak pernah salah alamat.

Sekiranya anda mempunyai sebarang komen atau pertanyaan boleh lontarkan komen anda diruang komen yang disediakan di bawah. Sekian, terima kasih.

Kami juga sedang mencari agen dan dropship

2 Comments

 1. Bismillah .. Sanah helwah buat putri bungsu mak Qhayla Hanania yg berusia 2tahun.. Birthday taun tok insyaAllah mak buat ..semoga ada rezeki lebih.. Mak nk ucap semoga anak mak mnjadi anak yg solehah berbakti kpada mak abah.. Semoga adek dh besar klak bjaya dlam hidup cita² adek tercapai.. Sihat² selalu deq ,mak syg adek ..

 2. 🌹Ain An’Nisa ❤️18.06.2014🌹

  Semoga dihari ulang tahun kelahiran Adek, Allah S.W.T akan sentiasa memberikan hidayah, rezeki, kesihatan yang baik dan dipanjangkan usia.

  Semoga menjadi anak yg solehah bertaqwa berakhlak mulia dan terpuji serta bijak sana ..Aamiin 🤲🏼

  🌹Ya Allah jadikan anak perempuan ku anak yang lembut hatinya, anak yang patuh dan tunduk dengan ajaranMu..Aamiin🤲🏻

  Semoga yg baik² sentiasa bersamamu Ain.

  ‎ﺁﻣــــــــــــــــــﻴﻦ ﻳَﺎ ﺭَﺏَّ ﺍﻟْﻌَﺎﻟَﻤِــــــــــﻴْﻦ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×