SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA 1445H

Ucapan Selamat Hari Raya Aidiladha daripada ARM kepada anda semua – ARM

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

Selamat Hari Raya Aidiladha 1445H kepada keluarga di Kuching Sarawak, rakan-rakan, saudara mara, dan semua pelanggan ARM Design Collection Kuching.

Di kesempatan yang mulia ini, saya ingin memohon ampun dan maaf atas segala kesilapan dan kekurangan yang ada. Semoga kita semua sentiasa berada dalam lindungan dan rahmat Allah SWT, serta diberkati dengan kesihatan, kebahagiaan, dan keberkatan yang berpanjangan.

In sya Allah, semangat pengorbanan yang kita hayati pada hari yang penuh keberkatan ini akan menguatkan lagi ukhwah dan kasih sayang antara kita semua.

Walaubagaimanapun, team ARM ada perancangan sehingga hujung tahun ini. Di antara 13 perancangan untuk pelanggan butik ARM Design Collection sehingga hujung tahun ini:

1. Promosi Musim Perayaan – Kami di ARM telah mengadakan promosi khas sempena Hari Raya Aidiladha iaitu Baju Kurung Sulam dengan harga hanya RM49 sahaja. Tawaran diskaun istimewa untuk pakaian tradisional dan moden.

2. Koleksi Terbaru – Kami akan melancarkan koleksi pakaian terbaru secara berkala. Yang akan datan bermula bulan Julai ini adalah 3 jenis mesin mencetak pakaian. Pasti setiap koleksi mempunyai tema yang unik dan menarik untuk menarik minat pelanggan.

3. Acara Fesyen Butik – Anjurkan acara fesyen untuk memperkenalkan koleksi terbaru. Ini boleh dilakukan secara fizikal di butik atau secara dalam talian melalui platform media sosial.

4. Program Keahlian – Perkenalkan program keahlian di mana pelanggan setia boleh menikmati diskaun eksklusif, hadiah ulang tahun, dan akses awal ke koleksi baru.

5. Bengkel Fesyen dan Gaya – Adakan bengkel fesyen dan gaya untuk pelanggan. Bengkel ini boleh memberi panduan tentang cara menggabungkan pakaian dan aksesori untuk penampilan yang menarik.

6. Jualan Penghabisan Stok – Kami di ARM akan mengadakan jualan penghabisan stok pada akhir setiap musim. Ini akan membantu mengosongkan ruang untuk koleksi baru dan memberi peluang kepada pelanggan untuk membeli barangan dengan harga diskaun.

7. Kolaborasi dengan Pereka Tempatan – Bekerjasama dengan pereka fesyen tempatan untuk menghasilkan koleksi eksklusif yang hanya boleh didapati di ARM Design Collection.

8. Perkhidmatan Tempahan Khas – Tawarkan perkhidmatan tempahan khas di mana pelanggan boleh memesan pakaian mengikut rekaan dan ukuran mereka sendiri.

9. Kempen Kesedaran Sosial – Adakan kempen kesedaran sosial, seperti menderma sebahagian daripada hasil jualan kepada badan amal atau masyarakat yang memerlukan.

10. Penambahbaikan Laman Web dan Media Sosial  – Tingkatkan kehadiran dalam talian dengan menambah baik laman web dan media sosial butik. Pastikan gambar produk berkualiti tinggi dan maklumat produk lengkap. Gunakan media sosial untuk berinteraksi dengan pelanggan dan mengumumkan promosi serta koleksi terbaru.

11. Program Kongsi Rezeki Bulanan – Mengadakan program kongsi rezeki setiap bulan di mana sebahagian daripada hasil jualan akan disumbangkan kepada yang memerlukan. Pelanggan juga boleh menyertai program ini dengan membuat sumbangan tambahan.

12. Sambutan Hari Jadi Pelanggan – Raikan hari jadi pelanggan dengan memberikan diskaun istimewa dan hadiah kecil. Pelanggan yang mendaftar dengan program keahlian akan menerima ucapan selamat dan diskaun khas pada bulan hari jadi mereka.

13. Hadiah Hamper untuk Pelanggan Setia – Memberikan hadiah berupa hamper kepada pelanggan setia setiap bulan. Hamper ini boleh mengandungi produk eksklusif, baucar diskaun, dan cenderahati sebagai tanda penghargaan kepada sokongan mereka.

Dengan perancangan ini, ARM Design Collection boleh meningkatkan hubungan dengan pelanggan, menarik lebih ramai pelanggan baru, dan mengekalkan pelanggan setia sehingga hujung tahun ini.

Sempena Hari Raya Aidiladha yang menjelang tiba, kami di ARM ingin mengajak anda untuk memberi UCAPAN PALING KREATIF di ruang komen di bawah untuk tatapan bersama. Mungkin ucapan anda sangat bererti untuk orang yang tersayang.

Youtube Lagu Raya

Rahimah Rahim – Selamat Berhari Raya (Audio Video)

7 Comments

 1. Assalamualaikum, anda boleh tinggalkan ucapan hari raya kreatif anda di dalam ruang komen. Semoga hari raya anda lebih bermakna daripada tahun sebelumnya.. In sya allah..

  P/s : Mana tau Ucapan anda lebih kreatif.. Dapat juga hadiah misteri daripada ARM ya.. Bye..

  • Salam aidiladha maaf zahir batin buat Arm team. Utk keluarga tercinta. Maaf xpat balit raya tok. Walau xraya sama..kita ttp dekat dijiwa. Maafkan segala ksalahan kamek..smga dimurahkan rejeki, dberik ksihatan yg baik buat kita smua. Aminn

 2. Selamat Hari Raya Korban kepada semua rakan di ARM DESIGN COLLECTION! Semoga kebahagiaan dan keberkatan menyertai kita semua dalam sambutan yang penuh makna ini. Selamat menyambut hari yang istimewa dengan kasih sayang, semangat gotong-royong, dan kegembiraan yang melimpah. Selamat Hari Raya Aidiladha!

 3. Raya aidiladha kalitok rasanya yg pling sedih utk mak ayah .. anak bongsu jak yg selalu neman mak ayah di rumah (OKU SD).. 3 Anak nun jauh di perantauan menyeberang laut cina selatan .. kmk raya haji turn beraya belah suami ..

  Bila vc ngga mak nahan sebak .. maapkan akak mak x dpt blit beraya di kampung kalitk .. tk kali dinamakan PENGORBANAN .. Semoga emak, ayah, adik sentiasa sihat2 jak ..

  SELAMAT HARI RAYA MAK AYAH ♥

  • Pengetian pengorbanan jelas dinyatakan dan in sya allah akan ada hikmahnya… Kirim salam ARm pada mereka dan in sya allah akan ada balasan setimpal daripadanya nanti…

 4. Selamat hari raya Aidil Adha kepada seluruh umat Islam kepada anak mak yg sedang bertugas mak menghargai pengorbanan mu anak semoga pengorbanan tahun ni lebih bermakna untuk kita semua.semoga setiap pengorbanan kita di muka bumi ini demi suatu kebaikan akan mendapat redha ALLAH SWT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×