PENERIMA BAJU RAYA SECARA PERCUMA DARIPADA ARM DESIGN COLLECTION

Program baju raya PERCUMA – ARM

BAJU RAYA PERCUMA

ARM telah membuat posting di dalam FB Page ARM Design Collection HQ pada 6 Jun 2024 yang lalu untuk memberi Baju Raya secara PERCUMA kepada pengikut setia ARM. Dalam Posting tersebut seperti berikut :

“BAJU RAYA PERCUMA, Salam semua, sy nak bg baju raya secara PERCUMA untuk gift hari raya haji. Sik lamak gik bah.. Siapa berminat boleh tinggalkan Saiz baju ktk orang di ruang komen. Team ARM akan pilih siapa yang bertuah bermula jam 9 pagi.. Tempoh tamat akan dimaklumkan sejam awal. Syarat senang jak.. Follow, Like post tuk, Komen dan Share. Juh, jgn lepaskan peluang untuk memenangi baju raya secara PERCUMA.”

Posting yang telah dibuat oleh ARM di dalam laman sosial FB ARM Design Collection – ARM

Dalam posting tersebut, ramai follower ARM yang komen saiz baju masing-masing dan tidak lupa juga ada yang x follow pun ada yang komen.. tp dapat dikesan. Tidak kira lelaki atau perempuan. Walaubagaimanapun, ARM telah membuat pilihan ke atas seorang yang difikirkan perlu untuk diberikan baju raya secara percuma.

Komen yang ditinggalkan di posting tersebut – ARM

Beliau adalah seorang Top Fan ARM Design Collection dan sentiasa menunjukkan minat dan sokongan kepada ARM daripada dulu sehingga sekarang. Beliau adalah seorang perempuan dan telah meninggalkan komen untuk saiz baju baliau adalah XL. Beliau adalah @hanie niza. Beliau terpilih kerana beliau telah mengikuti semua syarat yang telah ditetapkan oleh Tean ARM sebelum ini. Caranya mudah sahaja Follow, Like, Komen dan Share.

Cara untuk menuntut Baju Raya PERCUMA adalah seperti berikut : Hubungi 012-6568704 atau 0166118704 dan berikan nama penuh beserta alamat tempat tinggal atau boleh datang terus ke Butik ARM Design Collection Kuching bertempat di Lot GS18A (Sublot 96), Metromall, Metrocity Square, 93050 Kuching, Sarawak. Boleh buat collection pada hari ini.. Boleh guna hari esok. Sebelum jam 3 petang.

Terima kasih kerana telah menyokong kami dan tahniah diucapkan kepada penerima.

Sekiranya anda mempunyai sebarang komen atau pertanyaan boleh lontarkan komen anda diruang komen yang disediakan di bawah. Sekian, terima kasih.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×