Kongsi Rezeki ARM kepada Pengikut Di Laman Sosial Yang Lahir Pada Bulan Disember -ARM

Hamper untuk penerima hadiah hari lahir pada bulan Disember – ARM

KUCHING – Program yang julung-julung kali diadakan oleh Pengusaha Butik Terkenal di Kuching iaitu Rahman Mat (CEO ARM Design Collection) atau lebih dikenali nama samaran di Media Sosial Facebook Man Bintawa akan membuat majlis tersebut pada 31 Disember 2023.

Majlis persediaan begitu lancar sehinggakan setiap pelanggan yang mengunjungi Butik beliau di Metrocity Square tertarik dengan persediaan tersebut dan sehingga sanggup untuk membeli Hamper tersebut. Hamper-hamper tersebut adalah untuk penerima hadiah hari jadi pada bulan Disember.

Rahman Mat juga berkata, program seperti ini (Kongsi Rezeki) seperti ini akan dibuat pada setiap bulan untuk tahun 2024 nanti. Itu adalah azam tahun baru beliau bagi menghargai jasa dan komitmen semua pengikut beliau di Media Sosial dan pelanggan di Butik ARM Design Collection Kuching.

Selain daripada itu juga, beliau mempunyai perancangan yang besar untuk menjayakan jualan hari raya pada tahun 2024. Diantaranya adalah akan mengadakan program cabutan bertuah untuk pelanggan ARM dan program Dropship untuk persediaan hari raya nanti.

Kepada semua penerima hadiah hari lahir pada hari ini, minta hadir awal kerana banyak program menarik untuk anda diantaranya adalah pendaftaran Dropship ARM secara percuma, penerangan untuk perancangan awal Team ARM bagi tahun hadapan.

Untuk melihat video penuh boleh klik link Youtube Channel Rahman Mat.

Sekian.

Untuk melihat rekabentuk baju melayu yang ada, anda bolehlah melayari media social ARM Design Collection dan boleh klik link ini https://linktr.ee/armdesigncollection Jangan lupa follow page dan channel ARM Design Collection.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *