BAJU SUKAN SUBLIMATION VIRAL !!

Custom Made Sublimation

ARM Design Collection merupakan syarikat cetakan pakaian yang berpengalaman lebih 10 tahun dalam cetakan pakaian seperti sublimation dan head press.

Selamat datang ke Website ARM Design Collection. Syarikat kami berkebolehan dalam mencetak dan mereka Baju Sublimation! 🌟

Kami bangga mempersembahkan design-design terkini kami kepada anda dengan harga yang sangat berpatutan.

Harga yang ditawarkan adalah dalam kuantiti 20 pasang. Untuk lebih daripada 20 pasang harga kami akan menjadi lebih murah. Untuk makluman kami tidak buat untuk sehelai-sehelai kerana ini adalah Custom Made Sublimation. Untuk melihat atau membuat pilihan design, anda boleh terus ke Link Katalog kami https://linktr.ee/armdesigncollection

Selepas anda buat pilihan di dalam Katalog, anda boleh Screenshoot dan Whatapps kami dan anda boleh klik link whatapps ini www.wassap.my/60126568704/sublimation

Sublimation Coller Round Neck

Sublimation Coller Ragland Round Neck

Sublimation Coller V-Neck

Sublimation Coller Retro

Kami mempunyai pelbagai design dan anda boleh membuat pemilihan dengan selesa kerana semuanya hanya dihujung jari anda.

Mengapa anda wajib memilih syarikat kami dalam penyediaan baju sukan, baju Family day, T-Shirt Sayrikat dan pelbagai lagi. Berikut adalah 5 sebab kenapa anda perlu memilih kami.

1. Pilihan design yang banyak – Kami memberikan kebebasan penuh kepada anda untuk memilih design yang disediakan di dalam katalog yang kami sediakan.

2. Kualiti kain dan jahitan yang memuaskan – Dengan fokus pada kualiti, kami menggunakan teknologi sublimation terkini untuk menciptakan pakaian yang tahan lama, tidak pudar, dan nyaman dipakai serta kualiti jahitan yang tinggi.

3. Perkhidmatan layanan – Team kami siap membantu anda dari awal hingga akhir. Kami mengutamakan kepuasan pelanggan dan berkomitmen memberikan layanan yang memenuhi atau melebihi harapan Anda.

4. Kepuasan dan Identiti pelanggan – Setiap baju yang kami hasilkan adalah unik. Dengan kemampuan mencetak gambar atau logo secara penuh di seluruh permukaan baju, kami memastikan setiap pakaian mencerminkan identiti pelanggan kami

5. Komitmen kami kepada anda – Kami mengambil berat tentang masa. Proses sublimation kami lebih menepati masa yang ditetapkan untuk disiapkan.

Berikut adalah Saiz Measurement Chart bagi semua jenis baju sublimation Syarikat kami.

Measurement Chart

Polisi Syarikat Untuk Tempahan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×